לפני היציאה לתורנות קראו את ההנחיות וודאו שמילאתם.
(לחצו לפתיחת הלשוניות למטה)
להקפיד על זמני משיכה!!
צהריים-11:00
ערב-17:00
להיות שם כבר בשעות הנקובות. במידה ותאחרו לא נקבל את היחס המתאים שמאפשר משיכה חלקה וגם חלק מהאוכל יגמר.
רכב (השתמשו ברכב המנהלה של גל סורוקר. אם לא פנוי אז בקשו מהסיור להקפיץ אתכם).
חופית (נמצא בד"כ במסעדה מתחת לשולחן. ודאו שהחופית נקייה)
6 תבניות אלומניום חד"פ לאחסון האוכל + 1 חמגשית לצמחוני (נמצאים בארון שמימין למקרר).
בדקו מול גל – יתכן והוא רוצה להשתמש בגסטרונומים. תסגרו את זה מולו.
יש דף מודפס של מאושרי אגמ"ר תלוי בתוך הש"ג
תגידו לחייל בש.ג שאתם מהאגמ"ר, אחד מן השמות לקמן ושיחפשו את השם (יעקב קרנץ / מיכאל סרן / דוד שרמן / אביתר כהן). רק השמות האלו מאושרי כניסה לחטמ"ר אז חשוב לתת אחד מהם. ולהנחות את הש"ג להיכנס אל תוך הבוטקה לצפות בדף
נכנסים בשער, ממשיכים ישר 100 מטר ואז יש כביש שפונה שמאלה ויורד ירידה ארוכה. בסופה פניה ימינה לחד"א.
יש שתי חדרי אוכל צמודים אחד לשני.
מושכים מחד"א השמאלי, הגדול. לא מהמגשים שבסרוויס אלא ממגשים שבארונות החימום (חוץ מסלטים אותם לוקחים ישר מן הסרוויס).
עדכון נכון ל 11/11!
החל פיילוט בו ליד ארונות החימום הטבחים מחלקים את מנת הבשר והפחמימה אל התבניות שאתם מגישים להם. במקרים כאלו – תגידו להם שאתם מושכים עבור 30 חיילים. אחרת אתם תקבלו כמות לא מספקת…
סלטים: כחלק מהפיילוט סלטים נלקחים מהמקרר שבמטבח למעלה. אם אין לכם היכרות איתו בקשו מהטבחים שיראו לכם היכן נמצא. תבדקו איתם מהיכן למשוך סלטים כי כל יום זה משתנה…
נגד בשם דין אוקנין (עדיפות) או דביר
תורנות צהרים:
מלאו 2 תבניות פחמימה (עדיף מסוגים שונים)
2 תבניות בשר (אם הם מחלקים – תגידו שאתם מושכים ל 30 איש!)
2 תבניות סלטים (בכמויות שמספיקות ל 23 איש. לא להתקמצן)
1 מנת צמחוני (תכניסו לחמגשית. אם יש שניצל תירס – תוותרו…)
תורנות ערב:
למשוך 2 תבניות פחמימה
תבנית חלבון/מנה עיקרית (לעיתים תהיה הנחיה לא לקחת במידה ויש שקשוקה. במקרה כזה קחו מעט ואת השאר מלאו בביצה קשה).
1 תבנית סלטים
1 תבנית ממרחים (חומוס, גבינה)
הוצאת תבניות מהחופית ופריסה באופן מסודר על השולחן שליד ארון הצ'וקולוקים (שימו לב לחבר פלטות לשקעים)
שטיפה קלה לחופית (אפשר בתוך המקלחת)
הכינו 2 חמגשיות לכל עמדה פעילה (כולל 2 חמגשיות לרכב הסיור עצמו, וכולל לעמדת ש"ג להכין גם עבור השומר שמפעיל מצלמות).
הקפידו על איבזור בסכו"ם חד"פ.
אחריותכם להתקשר לרכב הסיור ולתאם איתו איסוף של החמגשיות עד הגעת החמגשיות לעמדות. (לא צריך לשים בחמגשיות ולשלוח לעמדות מיד עם ההגעה לישוב. כדאי לשים את תבניות האוכל על הפלטה, ללכת לעיסוקים שלכם ואז כשמגיע שעת הארוחה הרגילה ואתם באים לאכול – לחלק את האוכל לחמגשיות וליצור קשר עם הסיור שיפזר את האוכל בשעה שהגיוני לאכול בה. ארוחת צהרים תביאו בין 12:00-12:30
ארוחת ערב בין 18:00-19:00).