מתכון לקציצות טופו ועדשים מונבטות

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
תמונה של יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

טיפול נטורופתי מדויק. מונגש. הוליסטי. באונליין ובפרונטלי

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

רכיבים

200 גרם טופו 
150 גרם עדשים מונבטות (איזה צבע שתבחרו)
2 גזרים
1 קישוא
4 עגבניות שרי
1 שן שום
4 כפות שיבולת שועל דקה

מגוון של קטניות להנבטה, עדשים ירוקות, עדשים כתומות, עדשים שחורות, עדשים צהובות
טופו גולמי וטופו פרוס לפרוסות עשיר בחלבון
קציצות טופו ועדשים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.
• את כל המרכיבים למעט שיבולת השועל מכניסים למעבד מזון.
• מעבדים עד שכל החומרים קצוצים היטב והמרקם שהתקבל נוח לעבודה.
• מעבירים את התכולה לקערת זכוכית גדולה, מוספים 4 כפות שיבול שועל ומעבדים עם הידיים.

אם העיסה דלילה מידי, ניתן להוסיף עוד טיפה שיבולת שועל.

• יוצקים קציצות עם הידיים ומניחים על נייר אפיה בתבנית התנור.
• אופים למשך 20 ד'.
• לאחר מכן הופכים את הקציצות ל 10 דקות נוספות.

הצעת הגשה
כדאי להגיש לצד סלט ירוק וגדול

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק

רוצים לקחת את הבריאות שלכם שלב אחד קדימה ולקבל ייעוץ המותאם אישית למצבכם הבריאותי גם בהמשך?


מוזמנים לשלוח הודעה או ליצור איתי קשר לשיחה טלפונית ונבדוק יחד התאמה לצורך תחילת טיפול

מפגשים דרך האונליין עם כל המעטפת שאתם צריכים או מפגשים בקליניקה

לשאלות ובירורים נוספים

תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות/טיפול? כתבו לי