רכיבים
קישוא גדול או 2 בינוניים (אפשר לבחור בקישוא בצבע כתום להשגת צבע מעניין לממרח בסוף)
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
1 לימון בינוני סחוט (או 1/4 כוס מיץ לימון משומר)
1/2 כפית כמון
קמצוץ פלפל אדום חריף (אפשר לווותר)
כפית פפריקה
2/3 כפית מלח
2/3 כוס טחינה גולמית
אופצייה מומלצת ללשידרוג:
עלי פטרוזליה/שמיר/כוסברה/נענע קצוצים (סה"כ 2 חופנים)
![קישואים](https://yk-naturopathy-massage.co.il/wp-content/uploads/2022/05/zucchini-courgette-edible-plants-grow-garden-vegetable-is-lying-ground-vegetable-freshgrowing-plant-with-stem-green-leaves-e1652717609987.jpg)
![צרור עלים ירוקים להוספה למתכונים להוספת טעם ולהעשרה בנוגדי חמצון צרור עלים ירוקים ופטרוזליה שניתן להוסיף למתכונים ולהרוויח שלל נוגדי חמצון וויטמינים חיוניים](https://yk-naturopathy-massage.co.il/wp-content/uploads/2021/12/fresh-parsley-dark-wooden-board-1-scaled.jpg)
הוראות הכנה
מערבבים יחד את כל המרכיבים מלבד הטחינה עד לקבלת מחית
מוסיפים את הטחינה בהדרגה תוך כדי ערבוב
אופציות שידרוג :
• הוספת עלי נענע קצוצים
• הוספת עלי פטרוזיליה/שמיר/ כוסברה קצוצים