רכיבים
• ¼ כרוב
• 2 גמבה
• 3 גזר
• 3 עלים של סלרי
• 1 ראש פטרוזיליה בעונה
• 3 שיני שום
• 1 בצל
• 1 ס"מ ג'ינג'ר (שורש)
• 3 גבעולי בצל ירוק
2 כפיות רוטב סויה
• כפית שמן שומשום
• כף שמן זית
• 2 כפיות רוטב צ'ילי או כפית דבש
• ½ לימון סחוט
• ¼ כפית קארי
• פלפל שחור ומלח
הוראות הכנה
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ושמים בקערה, מחממים את השמן במחבת-ווק, שמים את הג'ינג'ר והשום קצוצים, שופכים את כל הירקות ומקפיצים או מערבבים עם כף עץ, לאחר 2 דקות מוסיפים את הרטבים והתבלינים, מקפיצים או מערבבים עוד 10 דקות.