מתכון למרק בטטה ועדשים כתומות

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
תמונה של יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

טיפול נטורופתי מדויק. מונגש. הוליסטי. באונליין ובפרונטלי

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

רכיבים

• כוס עדשים כתומות (ניתן להשתמש בשתי כוסות עדשים, ראה בהוראות ההכנה למטה)
• בצל, קצוץ
• בטטה גדולה, קלופה וחתוכה לקוביות
• 5 גזרים, קלופים ופרוסים דק
• 2 שיני שום, כתושות
• כפית ג'ינג'ר טחון
• 2 כפיות אבקת קארי
• חצי כפית כורכום
• מלח
• פלפל שחור
• שמן זית, לטיגון
• 6 כוסות מים

עדשים כתומות טריות
בטטה חתוכה
מרק כעדשים וכתומים

הוראות הכנה

• מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.

• מוסיפים את הבטטות, הגזר וכל התבלינים ומאדים 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה.

*מנמיכים את הלהבה ומבשלים בבעבוע עדין כ-30 דקות, עד שהעדשים מתפוררות והגזר והבטטה רכים לחלוטין.

• טוחנים את המרק בבלנדר מוט, טועמים ומתקנים תיבול.
(ממליץ לוותר על הריסוק והשימוש בבלנדר. לצורך השגת הסמיכות של המרק פשוט תוסיפו עוד כוס עדשים, ותגיעו למירקם כמו בתמונה המצורפת)

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק

רוצים לקחת את הבריאות שלכם שלב אחד קדימה ולקבל ייעוץ המותאם אישית למצבכם הבריאותי גם בהמשך?


מוזמנים לשלוח הודעה או ליצור איתי קשר לשיחה טלפונית ונבדוק יחד התאמה לצורך תחילת טיפול

מפגשים דרך האונליין עם כל המעטפת שאתם צריכים או מפגשים בקליניקה

לשאלות ובירורים נוספים

תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות/טיפול? כתבו לי