לחצו לצפייה בכל המתכונים עם הקטניות
ניתן להחליף את האדממה בפולי סויה מונבטים. במקרה כזה, זמן הבישול ישתנה מ 5 דקות אל 15 דקות.
(ואיך מנביטים? תוכלו לקרוא זמני ההשריה לקטניות ועל תהליך ההנבטה המלא כאן)
המתכון לנשנוש האדממה
רכיבים
שקית אדממה קפואה
מלח
לממרח הטחינה שמוגש לצידו:
טחינה גולמית
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
2 שיני שום
מיץ מלימון
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה
לאדממה:
• מרתיחים מים בסיר
• כאשר המים רותחים מכניסים את האדממה יחד עם כפית מלח למשך 5 דקות
• מסירים מהאש, מסננים, מצננים ומניחים בצלחת הגשה.
לרוטב טחינה:
שמים כמות שווה של טחינה ומים מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים, מתקנים תיבול.
הגשה
מגישים את הטחינה בקערית לצד האדממה.
ניתן גם להגיש את האדממה ללא הטחינה.
הערות:
את האדממה ניתן לשמור במקרר בכלי אטום כארבעה ימים.