מתכון לקינואה עם בטטות גזר ודלעת

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
תמונה של יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

טיפול נטורופתי מדויק. מונגש. הוליסטי. באונליין ובפרונטלי

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

רכיבים


2 כוסות קינואה (רצוי מונבטת)
1 בצל גדול קצוץ
1 בטטה גדולה מגורדת
2 גזר מגורד
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
2-4 שיני שום קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורד
מעט מלח
כפית כורכום
מעט קינמון

גרגירי קינואה

הוראות הכנה

מאדים בצל ושום בכף שמן זית ומעט מים עד שהופך שקוף
מוסיפים הכתומים ומקפיצים עד לריכוך קל בין 4-5 דקות .
מוסיפים הקינואה + 3 כוסות מים מלח , כורכום וקינמון ומבשלים 20 דקות.
מכבים את האש
ומשאירים מכסה סגור .

לפני ההגשה, מוסיפים 2 כפות שמן זית וג'ינג'ר מגורד

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק

רוצים לקחת את הבריאות שלכם שלב אחד קדימה ולקבל ייעוץ המותאם אישית למצבכם הבריאותי גם בהמשך?


מוזמנים לשלוח הודעה או ליצור איתי קשר לשיחה טלפונית ונבדוק יחד התאמה לצורך תחילת טיפול

מפגשים דרך האונליין עם כל המעטפת שאתם צריכים או מפגשים בקליניקה

לשאלות ובירורים נוספים

תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות/טיפול? כתבו לי