רכיבים
• 1 כרובית
(או כרובית קפואה בשקית או כרובית חיה מהירקן. האחרונה מצריכה בישול מקדים קצר שמייד נפרט)
• שמן זית
• מלח
• פלפל
אופן הכנה:
שוטחים את הכרובית על גבי תבנית אפיה
♥ שימו לב – במידה ולא קניתם כרובית קפואה בשקית, אלא קניתם כרובית חיה, יש לבצע לאותה הכרובית בישול מקדים קצר. איך עושים את זה? פשוט מאוד. כרובית חיה שלימה יש לבשל בתוך סיר כ-15 דקות. כרובית מפורקת (אתם יכולים לפרק אותה בעצמכם) יש לבשל למשך 5 דקות בלבד ♥
• שופכים מעל פרחי הכרובית – שמן זית
• מפזרים מעל מלח ופלפל לפי הטעם (תמיד אפשר להוסיף עוד מלח בסיום האפייה אז לא צריך להגזים!)
• מורחים היטב עם הידיים את כל התערובת שיגיע לכל חלקי פרחי הכרוב
• מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות
• משך זמן אפייה: 35 -40 דקות | עד שהכרובית מקבלת גוון זהוב
צורת הגשה מומלצת – חם או קר , כמנת תוספת לארוחה