מתכון לבטטה בתנור

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
תמונה של יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

טיפול נטורופתי מדויק. מונגש. הוליסטי. באונליין ובפרונטלי

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

מצרכים

• 1 כוס מלח גס.

• 4 בטטות בקליפתן, שטופות היטב.

• ¾ כוס טחינה גולמית מלאה.

• מלח גס ופלפל שחור גרוס.

• ¼ כוס סילאן.

• ¼ כוס שמן זית.

בטטה חתוכה לפרוסות
מתכון לבטטה בתנור

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. מפזרים בתבנית קטנה את המלח הגס ומניחים את הבטטות על המלח. אופים כשעה וחצי עד שהבטטות רכות מאוד. מעבירים בזהירות לצלחת הגשה.

עושים חריץ לאורך כל בטטה. פותחים את החריץ לצדדים, כדי לקבל צורה של סירות. יוצקים לתוך הבטטות את הטחינה. מטבלים במלח גס ופלפל. יוצקים מהסילאן ומזליפים את שמן הזית.

© המתכון באדיבות תמיר ג'רבי , נטורופת ND מטפל בכיר ומרצה לנטורופתיה במכללת רידמן

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק

רוצים לקחת את הבריאות שלכם שלב אחד קדימה ולקבל ייעוץ המותאם אישית למצבכם הבריאותי גם בהמשך?


מוזמנים לשלוח הודעה או ליצור איתי קשר לשיחה טלפונית ונבדוק יחד התאמה לצורך תחילת טיפול

מפגשים דרך האונליין עם כל המעטפת שאתם צריכים או מפגשים בקליניקה

לשאלות ובירורים נוספים

תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות/טיפול? כתבו לי