רכיבים לסלט
• חצי כרוב לבן חתוך דק
• 3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות דקים דקים (אפשר להיעזר בקולפן)
• 2 כפות שומשום לבן
• 1 כף קצח
1 חופן בוטנים קלופים וחצויים לשתיים
רכיבים לרוטב
• 1/4 כוס שמן זית
• 1/4 כוס לימון סחוט
• 1/2 כפית דבש
• 2כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
הוראות הכנה
• חתוכים את הרכיבים לסלט ומניחים בקערה
• שמים את כל הרכיבים לרוטב בתוך קערית קטנה/כוס ומערבבים היטב
• שופכים את הרוטב שהוכן אל קערת הסלט ומערבבים את הסלט היטב
מבוסס על מתכון של "שילת דדשי – ספר המתכונים שלי"