מתכון לכרובית בתנור – פשוט וטעים!

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
Picture of יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

למצוא את הבעיה. להבין את הפתרון.

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

רכיבים

• 1 כרובית
(או כרובית קפואה בשקית או כרובית חיה מהירקן. האחרונה מצריכה בישול מקדים קצר שמייד נפרט)
• שמן זית
• מלח
• פלפל

כרובית חיה טרייה לפני בישול
מתכון כרובית בתנור - קל להכנה!

אופן הכנה:
שוטחים את הכרובית על גבי תבנית אפיה
♥ שימו לב – במידה ולא קניתם כרובית קפואה בשקית, אלא קניתם כרובית חיה, יש לבצע לאותה הכרובית בישול מקדים קצר. איך עושים את זה? פשוט מאוד. כרובית חיה שלימה יש לבשל בתוך סיר כ-15 דקות. כרובית מפורקת (אתם יכולים לפרק אותה בעצמכם) יש לבשל למשך 5 דקות בלבד ♥

• שופכים מעל פרחי הכרובית – שמן זית
• מפזרים מעל מלח ופלפל לפי הטעם (תמיד אפשר להוסיף עוד מלח בסיום האפייה אז לא צריך להגזים!)
• מורחים היטב עם הידיים את כל התערובת שיגיע לכל חלקי פרחי הכרוב
• מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות
• משך זמן אפייה: 35 -40 דקות | עד שהכרובית מקבלת גוון זהוב

צורת הגשה מומלצת – חם או קר , כמנת תוספת לארוחה

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק
תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות ? כתבו לי