מתכון לסלט עדשים מונבטות קר – מומלץ!

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
תמונה של יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

טיפול נטורופתי מדויק. מונגש. הוליסטי. באונליין ובפרונטלי

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

(יש מאמר באתר אם אתם רוצים קודם ללמוד איך להנביט קטניות וכמה זמן צריך להשרות קטניות
יש גם מתכון נוסף לסלט עדשים שחורות עם בטטה בלי צורך בהנבטה ("סלט מבושל")

המתכון לסלט עדשים מונבטות

רכיבים

• 3 כוסות של עדשים מונבטות – עדיף ירוקות אך ניתן גם בצבעים אחרים

• 2 עגבניות
• 1/2 צרור כוסברה (מי שלא אוהב יכול להשתמש בפטרוזיליה)
• 1/2 בצל סגול
• לימון סחוט (אפשר להתפשר על מיץ לימון אם אין לכם לימון טרי)
•מלח

עדשים חיות - קטניות
מתכון לסלט עדשים מונבטות עם ירקות טריים

הוראות הכנה

• קוצצים את העגבניות, הכוסברה והבצל
•  מניחים בקערה ומוסיפים את העדשים המונבטות.
•  מתבלים בלימון סחוט ומלח על פי הטעם.
מערבבים היטב ורק לאחר מכן מוסיפים שמן זית.

© המתכון בשינויים קלים, מהאתר של אורי מאיר צי'זיק , ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה (אגב , ממליץ לכם לקרוא את עבודת התזה שלו "שימור מזון בארץ-ישראל במבט היסטורי: מגמות וטכנולוגיה". בנוסף תוכלו למצוא באתר שלו טכניקות התססה ומתכונים מגוונים סביב הנושאים הללו)

( רגע! מה זה הנבטת קטניות ואיך מנביטים?
לחצו למאמר שלי על הנבטת קטניות – המדריך המלא )

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק

רוצים לקחת את הבריאות שלכם שלב אחד קדימה ולקבל ייעוץ המותאם אישית למצבכם הבריאותי גם בהמשך?


מוזמנים לשלוח הודעה או ליצור איתי קשר לשיחה טלפונית ונבדוק יחד התאמה לצורך תחילת טיפול

מפגשים דרך האונליין עם כל המעטפת שאתם צריכים או מפגשים בקליניקה

לשאלות ובירורים נוספים

תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות/טיפול? כתבו לי