מתכון לנשנוש אדממה (וטחינה)

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
Picture of יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

למצוא את הבעיה. להבין את הפתרון.

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

ניתן להחליף את האדממה בפולי סויה מונבטים. במקרה כזה, זמן הבישול ישתנה מ 5 דקות אל 15 דקות.
(ואיך מנביטים? תוכלו לקרוא זמני ההשריה לקטניות ועל תהליך ההנבטה המלא כאן)

המתכון לנשנוש האדממה

רכיבים

 שקית אדממה קפואה
מלח

לממרח הטחינה שמוגש לצידו:
טחינה גולמית
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
2 שיני שום
מיץ מלימון 
מלח
פלפל שחור

מתכון לאדממה ותרמיל אדממה
ממרח טחינה מגרעיני שומשום

הוראות הכנה

לאדממה:
• מרתיחים מים בסיר
• כאשר המים רותחים מכניסים את האדממה יחד עם כפית מלח למשך 5 דקות
• מסירים מהאש, מסננים, מצננים ומניחים בצלחת הגשה.

לרוטב טחינה:
שמים כמות שווה של טחינה ומים מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים, מתקנים תיבול.

הגשה
מגישים את הטחינה בקערית לצד האדממה.
ניתן גם להגיש את האדממה ללא הטחינה.

הערות:
את האדממה ניתן לשמור במקרר בכלי אטום כארבעה ימים.

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק
תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות ? כתבו לי