רכיבים
2 כוסות קינואה (רצוי מונבטת)
1 בצל גדול קצוץ
1 בטטה גדולה מגורדת
2 גזר מגורד
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
2-4 שיני שום קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורד
מעט מלח
כפית כורכום
מעט קינמון
הוראות הכנה
מאדים בצל ושום בכף שמן זית ומעט מים עד שהופך שקוף
מוסיפים הכתומים ומקפיצים עד לריכוך קל בין 4-5 דקות .
מוסיפים הקינואה + 3 כוסות מים מלח , כורכום וקינמון ומבשלים 20 דקות.
מכבים את האש
ומשאירים מכסה סגור .
לפני ההגשה, מוסיפים 2 כפות שמן זית וג'ינג'ר מגורד