מתכון לבטטה בתנור

לשיתוף בוואטסאפ
לשיתוף בפייסבוק
לשיתוף
לשיתוף
Picture of יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי
יעקב קרנץ נטורופתיה ועיסוי

למצוא את הבעיה. להבין את הפתרון.

לכל המתכונים

הרשמה לערוץ

לתרגילים חדשים ועדכונים

מצרכים

• 1 כוס מלח גס.

• 4 בטטות בקליפתן, שטופות היטב.

• ¾ כוס טחינה גולמית מלאה.

• מלח גס ופלפל שחור גרוס.

• ¼ כוס סילאן.

• ¼ כוס שמן זית.

בטטה חתוכה לפרוסות
מתכון לבטטה בתנור

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. מפזרים בתבנית קטנה את המלח הגס ומניחים את הבטטות על המלח. אופים כשעה וחצי עד שהבטטות רכות מאוד. מעבירים בזהירות לצלחת הגשה.

עושים חריץ לאורך כל בטטה. פותחים את החריץ לצדדים, כדי לקבל צורה של סירות. יוצקים לתוך הבטטות את הטחינה. מטבלים במלח גס ופלפל. יוצקים מהסילאן ומזליפים את שמן הזית.

© המתכון באדיבות תמיר ג'רבי , נטורופת ND מטפל בכיר ומרצה לנטורופתיה במכללת רידמן

בתיאבון !!

לחצו לשיתוף המתכון עם משפחה וחברים 

וואטסאפ
פייסבוק
תכנים מרחבי האתר
כלי נגישות
חייגושאלות ? כתבו לי